Mina Bästa Musikvideos

Sommaren 2011 var det äntligen dags för mig att se Kajsa uppträda live. Det gjorde hon på Kungstorget i samband med stadens kulturkalas.

***

***

Jag bodde en vecka på hotell i Södertälje sommaren 2018 eftersom jag var där för ett studiebesök på SCANIA. Av en slumpartad händelse så blev det att det sammanföll med att Ramones var där och spelade på torget. Basisten var fantastiska Clare Misstake (hennes artistnamn). Bandet bodde på samma hotell som jag. På morgonen blev det så att Clare satte sig vid samma bord som jag. Och jag kunde prata lite med henne. Hon var på lika strålande humör till frukosten som hon varit på scenen kvällen innan. Hon berättade hur oerhört roligt hon tyckte det var att spela. När hon lämnade mig sa hon: Bye bye. Jag kände mig utvald. Medans vi åt sprang Marky Ramone omkring med en kopp kaffe i handen och organiserade deras bagage. En taxi kom för att köra dem till Arlanda flygplats för vidare färd tillbaka till Kalifornien.

***

M.A. Numminen när han sjunger Route 66 på sitt speciella sätt är min populäraste video på youtube.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *