Om Mig

Rolf Källström heter jag. Jag är diplomerad webbdesigner. Det blev jag efter en kurs på Folkuniversitetet 2013. Att skriva och fotografera är viktigt för mig. Därför har jag en egen hemsida. Jag vill att mitt skrivande och fotograferande här skall vara personligt men mycket litet privat. Det är min ambition, återstår att se hur jag lyckas. Syftet med hemsidan är att utveckla mitt skrivande och fotograferande. Och även utveckla mig som webbdesigner. Jag vill konstruera den bästa hemsidan för mina texter och bilder.

Jag kan inte låta bli en spegelbild när jag befinner mig på Vadsbo museum i Mariestad, en utflykt i september 2020.

2020 var ett annorlunda år för mig. Som för alla andra så påverkade pandemin mig mycket. Jag hade inga antikroppar för COVID-19 när jag testade mig i juli. Men jag hade en mycket skum sjukdom i mars. Det var något i mina bronker, något som jag aldrig tidigare känt, något som gjorde mig trött och lite febrig. Men som sagt inga antikroppar när jag testade mig flera månader efter att jag varit sjuk. Jag lär aldrig få reda på om det var den fruktade covid-19. Bara att hoppas att jag har något skydd, kanske T-celler. Jag håller avstånd till andra människor och ingen utlandsresa och kramar inte längre bekanta när vi ses.

När jag var fem lärde min pappa mig spela schack. Jag lärde mig hur pjäserna får flyttas. Jag blev inte specielllt duktig. Men nu är det avkopplande att spela mot min schackapp. Jag kan ställa in den på en nivå där jag har möjlighet att vinna i blixtschack.