Om Mig

Rolf Källström heter jag. Att skriva och fotografera är livsviktigt för mig. Därför har jag en egen hemsida. Jag vill att mitt skrivande och fotograferande här skall vara personligt men mycket litet privat. Det är min ambition, återstår att se hur jag lyckas. Syftet med hemsidan är att utveckla mitt skrivande och fotograferande.

Jag kan inte låta bli en spegelbild när jag befinner mig på Vadsbo museum i Mariestad, en utflykt i september 2020.

2020 har varit ett annorlunda år för mig. Som för alla andra så har pandemin påverkat mig. Jag har inga antikroppar för COVID-19. Men jag hade en mycket skum sjukdom i mars. Det var något i mina bronker, något som jag aldrig känt tidigare, något som gjorde mig trött och lite febrig. Men som sagt inga antikroppar när jag testade mig i somras flera månader efter jag varit sjuk. Jag lär aldrig få reda på om det var den fruktade covid-19. Bara att hoppas att jag har något skydd, kanske T-celler. Jag lever trots rådande pandemi ganska normalt men utan utlandsresor och kramar inte längre bekanta när vi ses.