Vecka 10, 2021

Måndag 8 mars

På kvällen core flex soft på FriskisSvettis. Och efter det hemma i fåtöljen läste jag ut Baskervilles Hund. Faktiskt första Sherlock Holme jag läst.

Tisdag 9 mars

Börjat städa i mitt klädskåp där jag även har alla mina privata grejer som jag inte har i mitt skrivbord. Gjorde även rent på skrivbordet. Kurs på kvällen DRE. Nu har vi börjat med Koncernredovisningen. Jag har beställt boken som ska komma någon gång nästa vecka till ICA.

Onsdag, 10 mars. I Skinteboskogen.

Mamma Älg
Mamma Älgs kalv

Torsdag 11 mars

Snön faller igen, mycket blöt snö. Och vi får våra badrumsväggsskivor levererade med lastbil som har kran. Vi får brått att bryta upp paketet och bära in alla skivor i den tempererade stugan. Vi åker sedan hem och äter ärtsoppa.

Fredag 12 mars

9:40 har jag tid hos odontologen Brånemarkskliniken. Nu är det slutskedet för min bro i vänster underkäke. Tandläkare räknas inte som vårdpersonal som behöver förtur till vaccin. Upprörande tycker personalen på odontologen. Jag förstår dem.

Vi beger oss till stugan och lägger bräder mellan skivorna och tar bort all plast för att de skall torka. Tre dygn behöver de för att acklimatisera sig i sitt nya hem. Sedan ska de upp på väggarna.

Lördag 13 mars

Sprang 11 km. 7:45 per km. Mycket nöjd att jag fick till det. Sedan pizzeria med A.
Och förberedelser för att jag ska kunna lämna ifrån mig kassörsjobbet i morgon. Det ska bli så skönt. Nya utmaningar väntar på ekonomifronten för mig, tror jag. Återstår att se om jag får förtroendet.

Söndag 14 mars

Äntligen årsmötet Per Capsulam. Valsedlar lämnades och räknades.
Jag är inte kassör längre i den föreningen. Inte ens med i styrelsen. Fri efter mer än tio år. Det känns som en befrielse. Men det har varit intressant. Men innerligt trött på konflikter mellan medlemmar.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok