Vecka 11, 2021

Måndag 15 mars

Sprang 2,5 km på morgonen. 7 min/km.

Åt lunch på Hovås Kallbadhus med min mor som fyllde 87 år. Havets Wallenbergare blev det för oss alla tre.

CoreFlexSoft och lite styrketräning på kvällen. Och sista avsnittet av Atlantic Crossing. Franklin dog och Norge blev Norge igen. Olov och Märtha kunde återvända. Märtha dog på femtiotalet, blev aldrig drottning. Olov gifte aldrig om sig.

Tisdag 16 mars

Jobbade återigen som tentavakt, lite annorlunda denna gång. Nu även med förtroende att flytta stunder mellan olika escape-rum.

Ekonomikursen på kvällen. Vi fortsätter med koncernredovisning. Jag måste ta tag i den här kursen nu på riktigt

Onsdag 17 mars

Fick upp två väggskivor i badrummet. Snart är stugan beboelig. På kvällen FGK-möte.

Torsdag 18 mars

Jobbade igen. Tentavakt.

Fredag 19 mars

På morgonen gick jag ut fikade på LasseMaja och styrketränade lite på FriskisSvettis. Sprang en mil mitt på dagen i solsken. 7:10 per km, det tar sig. Snart är jag i form igen. Till sommaren springer jag milen lätt under timmen om det fortsätter så här. Och det hoppas jag verkligen. Vad kan gå fel nu? Murphy Murphy Murphy…..

Lördag 20 mars

Jobbat som tentavakt på eftermiddagen 13:00 till 18:30. Det var segt. Föredrar helt klart förmiddagspassen.

Söndag 21 mars

Var i stugan och satt upp badrumsväggsskivor. Det var inte så lätt. Kändes omöjligt ett tag men vi lyckades få det riktigt bra till slut. Men ska inte ropa hej än. För än är vi inte klara.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok