Vecka 12, 2021

Måndag 22 mars

Kämpar med det jag ska lära mig på ekonomikursen. CoreFlex på FriskisSvettis på kvällen. Haft samtal med min påtvingade coach. A har fått anställning som kanslist.

Tisdag 23 mars

Satte upp fler väggskivor i stugans badrum.
Min ekonomikurs på kvällen.

Onsdag 24 mars

Åkte ner till Varberg för att bli intervjuad av svt för eventuell medverkan i tv-program. Family food fight.

Torsdag 25 mars

Skulle lunchat med J men blev inställt pga att hon blivit förkyld, bestämde ny tid på tisdag nästa vecka. Jag åkte iaf in till stan och promenerad omkring och blev klippt och åt bacon och äggröra med fräscha grönsaker till. Sedan ner till kolonin för att supporta nye kassören med bokföringsprogrammet. Och jag fick tid att klämma in sista hörnet i badrummet.

Fredag 26 mars

Odontologen, Brånemarkskliniken, två timmar i tandläkarstolen. Nästa gång ska den nya bryggan sättas dit 6 april. När jag kom hem blev det att gå ner till nya kolonilotten och fixa med pallkragar. Och jag grävde även lite i dräneringsdiket jag håller på med.

Lördag 27 mars

Ner till stugan och satte fast eldosor i badrummet nya väggen. Strömbrytaren med tre knappar är nu perfekt. P och A kom och hälsade på. Lånade vår jordborr. Fullmåne när vi åkte hem på kvällen. Dagen den judiska påsken inleds. Första fullmånen efter vårdagjämningen.

Söndag 28 mars

Till min mamma och hjälpte henne med köksklockan som sitter för högt upp på väggen för att hon skall kunna ändra den till sommartid.

Sedan jobb i stugan. Dörren till badrummet fick jag på plats. Eldosorna är nu med genomföringar och allt. Vi fick ta ner OSB-skivorna i köket för att komma åt och göra det rätt.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok