Vecka 13, 2021

Måndag 29 mars

Mycket trött i dag, ganska obegripligt eftersom jag sovit bra. Det blev affärsrunda; Biltema, Bauhaus, Jula, Lidl och Kvantum. Ändå så blev det ingen mjölk köpt. Det får jag göra det första jag gör i morgon bitti. Vi kom som tur var i väg till CoreFlex-passet på FriskisSvettis.

Tisdag 30 mars

Åkte ner till Varberg för att göra en matlagningsfilm. En provfilmning för ett matlagningsprogram som skall sändas till hösten på svt. Det var roligt men säkert hård konkurrens om platserna. Återstår att se hur filmen blev. Simon ska redigera den.

Onsdag 31 mars

Jag lunchade med J på Schnitzelplatz på Heurlinsplats 1. Trevligt men mycket folk. Hur ska det gå med coronan?

Torsdag 1 april Skärtorsdag

Fick reda på att jag valts som kassör på FGK. Hur ska det gå? Spännande blir det att för första gången sköta ekonomin för en ekonomisk förening. Jag har avancerat från ideell till ekonomisk förening. Sprang 8 km och åt sedan middag på balkongen. A har jobbat i dag första dagen på det jobbet. En anställning. Promenerade till stugan. Förberedde där för uppsättandet av vv-beredaren på fredagen, då vi ska få hjälp av yngste sonen med det lyftet.

På händer-armhävningar

Fredag 2 april, Långfredag

Promenerade till M och han följde med till stugan och vi fick upp varmvattenberedaren. Den är tung, men skruvarna ska klara det. Åtta rejäla skruvar håller plattan på fast. Plattan som beredaren hängts upp på, allt enligt de bifogade instruktionerna.. På hemvägen bjöd M på kaffe och jag fick se hans nya dator.

Lördag 3 april, påskafton

Sönerna kom och J. Påskmat och spel, Sagrada. Sedan ut och såg det som fanns kvar av påskelden. Alltid lika fascinerande att titta in i en stor brasa. Grön eld, vad är det som ger grön eld? Vi såg gröna eldslågor. Det går förstås att googla, kommer nog att göra det.

Söndag 4 april, påskdagen

T sov över så det blev stor frukost, mysigt. Och senare tog han och jag en lång promenad. Vi kom som längst, längst ut på Stora Amundön. Hemma igen blev det middag. Det som var kvar av gårdagens lax åt vi upp.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok