Vecka 14, 2021

Måndag 5 april, annandag påsk

Flex Core pass på kvällen och gjorde lite styrketräning också men hade dåligt med styrka

Tisdag 6 april
Var på FGK och bekantade mig med kontoret, mitt nya med kassörsjobbet på FGK. Spännande!
Kurs på kvällen

Onsdag 7 april

Hjälpte M med att byta till sommardäck. Åt en mexikans bowl och gick sedan till nya kolonilotten och grävde dränering. Såg trädgårdstider tillsammans med A på kvällen.

Torsdag 8 april

Grävde mer dränering på nya kolonin. A jobbade. Jag åt blodpudding till lunch och gick sedan ner till kolonin och grävde mer en liten stund, det blåste och lite hagel eller var det regn kom också. Skyndade sedan hem för att tillsammans med A fixa middag. Och sedan på kvällen konstituerande styrelsemöte i FGK, mitt uppdrag: kassör i föreningen.

Fredag 9 april

Fikade hos mor. Till Brånemarkskliniken, skulle fått min nya bro monterad. Men eftersom jag fått fruktansvärd tandvärk i en tand som bron ska vila på så blev det inget. Elchock i tanden fick jag. Jag hoppade till i tandläkarstolen precis som jag sett på film patienter gör som får elchocker i hjärnan. Bron får vänta tills den besvärliga nerven lugnat ner sig. Gör den inte det blir det rotfyllning.

Jobbade lite i stugan på kvällen. Och ännu senare två musikdokumentärer på svt-play. Alf Robertsson och John Holm. Tre små burkar med Merica dracks. Öl från Göteborgs Nya Bryggeri.

Lördag 10 april

Grävde dränering i flera timmar. Hyfsat fint väder för det.

Söndag 11 april

Snöfall men vi lyckades få upp ett par väggskivor i köket i stugan.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok