Vecka 15, 2021

måndag, 12 april

Tandvärken är hemsk, sovit dåligt. Jag lyckas smörja skottkärran så jag kan hämta sten och börja fylla igen stenkistan.

tisdag, 13 april

Tandvärken var hemsk, vaknade med spänningshuvudvärk pga alla msukler som försökt hitta läge för käken så att den inte ska smärta. Positivt på dagen var att jag kom in i bra medicinering för att dämpa smärtan. Men någon gång måste den ge med sig. Hur länge ska jag behöva vänta? Jag tog de sista stenarna från högen som tillhör kolonin, nu vill jag köpa en liten släpkärra och kunna hämta på andra ställen. Så min första sädesärla i dag. Så sent har jag aldrig sett någon tidigare, inte sedan jag började tänka på det.

onsdag, 14 april

Köpte släpkärra för sextusen på Bauhaus. Nu ska det köras grejer. Åkte till Varberg (utan släpkärra för traditionsenligt byte till sommar däck på gammal Toyota Corolla. Sålt Teliaaktier med lite vinst som investerades i Swedbank.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok