Vecka 5, 2021

Måndag 1 februari

Jag har på morgonen vandrat omkring på gatorna i Chatou sur Seine, som jag gjorde i oktober 2015 när jag bodde där själv utsänd av min arbetsgivare. Men denna gång gjorde jag det i Google Maps Street View. Känslan var där ändå. Underligt. En annan tid, en annan plats. En annan än den jag är i dag.

Tisdag 2 februari

Såg och fotade snögubbar. Handlat mat till min mamma. Kurs på kvällen, på Teams förstås. Jävla pandemi. Men mitt på dagen var jag ute och sprang en mil. Härligt.

Trött gubbe

***

Snäll björn

Onsdag 3 februari

Var på byggmax och köpte limfogskiva till garderoben vi platsbygger i stugan.

Torsdag 4 februari

Jag tillbringade dagen mest framför min dator. Och hade samtal med min coach i programmet. Skickat in månadsrapport till försäkringskassan. Så jag bör få pengar från FK nu, inte från a-kassan som tidigare. Same same, but different.

Fredag 5 februari

Pratat både med arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Det ska nog ordna sig. Pengarna kommer så småningom. Satte upp sista OSB-skivan i stugan. Nästa grej blir att få upp innertaket. På kvällen På Spåret och Svenska Nyheter.

Lördag 6 februari

Promenad till stugan för att påbörja nästa steg i projekt renovera I dag var det dags för att börja sätta upp innertak. Det gick över förväntan. På kvällen blev det en spanska långfilm från 2006, Att återvända av Pedro Almodóvar.

Söndag 7 februari

Sprang 4 km. Hade hoppats på en mil men kände inte för det. Det tog helt enkelt emot. Jag tyckte det var jobbigt redan de första hundra metrarna. Totalt i alla fall två springdagar den här veckan, in alles 14 km. Hemma varmt bad. Jag behövde det. När vattnet svalnade tappade jag upp ett nytt fyllt kar med så hett vatten det går att få här. Jag saknar att basta. Att få bli varm ända in i märgen, så kan det kännas. Det är skönt. Något att göra efter pandemin, efter vaccinering. Jävla covid-19.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok