Vecka 6, 2021

Måndag 8 februari

Köpte mera innertak till stugan och fick upp ett par rader till. När vi lämnat tillbaka släpkärran så blev det lunchmat falukorv och mos. Enkelt och bekvämt denna dag. När vi åkte från matstället så såg vi 404, platespotting. Det var nummerskylten vi båda behövde se. Vi ligger jämsides i matchen. Det är mycket spännande. Mycket barnsligt. Det är det som är roligt. På kvällen FriskisSvettis Flex Core Soft och lite styrketräning.

Tisdag 9 februari

Taktil massage nere på FriskisSvettis, spännande. Både avkopplande och muskler som inte ville slappna av. Musklerna i svankryggen ville inte slappna av. Men annars var det bra. Ett tag tyckte jag en katt stirrade på mig. Jag kunde bara se ett öga som var upplyst på något konstigt sätt. Sedan såg jag att det var ett människoöga.

Innan massagen så gick jag en sväng i garaget eftersom jag var en hel kvart för tidig. Det gav utdelning för mitt platespottande. Jag såg både 405 och 406.

Långt telefonsamtal sedan med PW. Och ekonomikurs på kvällen.

Onsdag 10 februari

På morgonen kom B på besök hem till oss eftersom A och B skulle diskuteras en anställning. Det skedde förstås över zoom med motparten.

Sedan solig promenad till stugan. Där vi fick upp ytterligare lite innertak.

På kvällen styrelsemöte med brf.

Torsdag 11 februari

Vi tog med oss nyinköpta frysta pajer till stugan. På vägen dit träffade vi sonen och gick ett varv i Billdals park med honom , hans lunchpromenad. Mer innertak sattes upp i stugan. Vi åt paj två ggr, istället för att gå hem och laga riktig middag. Kökslampan uppsatt och fungerar.

Bruce Springsteen blev i november gripen av polis för att druckit alkohol och sedan försökt köra iväg med sin motorcykel i en park. Han var där för att prata om sin nyskrivna bok bland fans. Han svarade polisen att han druckit två tequila shots de senast 20 minuterna och att han nu var på väg att lämna parken. Var det så jobbigt att prata om boken med sina fans? Antagligen. Alkohol och mc är självmordsförsök. Polismannen räddade hans liv. Han borde vara tacksam om det nu inte var självmord han ville.

Fredag 12 februari

Kom iväg till stugan och satte upp innertak. Allt innertak är uppsatt förutom i toa- duschrummet. På spåret och Dips och Svenska nyheter på kvällen.

Lördag 13 februari

Härlig promenad i det kalla soliga vädret till stugan. Där satte vi upp det sista av innertaket. Det är nu klart. Seger. Det firade vi på kvällen med stor fruktsallad med glass och grädde.

Söndag 14 februari

Dagens stora grej var att springa minst en mil, helst lite mer. Det gällde att rädda min senaste träningsplan från fiasko. Springa varje vecka och komma i marathonform till sommaren för att kunna springa lopp i september. Jag kom ut och sprang 11,23 km; 1:24:46; 7:32 tempo. Medelpuls 134. 16 989 steg. 191 steg i minuten. Jag är mycket nöjd med mig själv. Förra söndagen orkade jag bara springa 4 km 28:22 i 7:05 tempo. Medelpuls 143. 190 steg i minuten. Den 2 februari sprang jag 10,5 kom i 7:32 tempo. Exakt samma tempo som dagens, skrämmande samma. Men 7:30 tempo borde kunna bli 6 minuters tempo till sommaren. Målet är som alltid att springa halvmaran under två timmar, men blir tuffare och tuffare med stigande ålder.En timma plus åldern är kanske formeln att använda för mig. Ja, ja, återstår att se. I september har jag svaret om vi tillåts att springa lopp då. Hoppas verkligen det.

Jag skrev färdigt protokoll och skickade till granskning.

Det blev lite gymnastik och styrketräning i lägenheten också. Duktigt av mig. Det är detta jag måste fortsätta med för att inte bli försoffad och förlora min kropp. Och utan kropp är jag inget i den här världen. Jag kämpar vidare.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok