Vecka 8, 2021

Måndag 22 februari

Flytspacklade badrummet i stugan gjorde vi, som att blanda till vilken betong som helst. Det blev en ny erfarenhet. Flex soft på kvällen på FriskisSvettis. Såg 409 -platespotting – efteråt när vi var på väg till affären och genade genom garaget. Mycket trötta när vi kom hem. Jag somnade en skön stund i fåtöljen. Sedan pysslade jag eller vad jag skall kalla mitt förehavande med klotter. I vilket fall så har jag nu lyckats sammanställa en sida med 16 stycken av mina senaste klotterbilder.

Tisdag 23 februari

Lawrence Ferlinghetti, the poet, publisher, painter and political activist who co-founded the famous City Lights bookshop in San Francisco and became an icon of the city himself, has died aged 101.

Jag cyklade för första gången i år. Och kunde inte låta bli att fota Askims kyrka och träden denna dimmiga dag.

Onsdag 24 februari

Vi åkte till Hisingen för att handla mer flytspackel till badrumsgolvet.

Torsdag 25 februari

Promenerade runt Amundön med en f.d. kollega. Det blev en hel del klättring i berg. Sedan promenad med A till Bärnarps konditori där vi åt Panini och efter det till stugan och flytspackling. Åt ärtsoppa och ugnspannkaka på balkongen när vi gått hem till lägenheten.

Fredag 26 februari

Åkte till Sisjön där vi hämtade nya köksgolvet till stugan. Där såg vi både 410 och 411. Och sedan bar det av till Happy Homes där vi kunde hämta badrumsmattan. På kvällen såg vi Aniara-långfilmen på SVT-play.

Lördag 27 februari

Var på middag hos grannar i området

Söndag 28 februari

Såg 412 utanför Bärnarps konditori.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok