Vecka Tre, 2021

Söndag 24 januari

Redan en månad sedan julafton! Lugn dag. Åkte till Sisjön och parkerade bilen där och gick till Biltema och Bauhaus och handlade och promenerade tillbaka en omväg till bilen. 11600 steg fick vi ihop på det äventyret. Nöjd!

Lördag 23 januari

Lång promenad, långpromenad, till Hovås Kallbadhus där vi åt en orostad Toast Skagen och till huvudrätt Oxfilé. Vet inte varför kocken inte lärt sig att brödet ska vara rostat eller smörstekt, det är ju därför första ordet i namnet är Toas. Ja, nu vet han efter vi varit där. Sedan gick vi till ett ställe där vi fick kaffe och te och trevlig umgänge.

Hemma på kvällen blev det långfilm. Captain Fantastic med Viggo Mortensen. Mycket sevärd!!!

Fredag 22 januari

Börjat koppla ihop elen i stugan. Badrumslampa uppe och går att tända och släcka med strömbrytare vid dörren. Stort steg framåt.

Torsdag 21 januari

Andra gången i år som jag tog på mig löpardojorna. Jag hade ingen ork men det var att jag gjorde det som är av betydelse just nu.
Jag hade ett teamsmöte med min coach på folkuniversitetet.

Onsdag 20 januari

I dag endast regn hela dagen, ingen nederbörd som snö och inte mycket kvar av den varan på marken. Till det positiva hör att min pekfingerskadade högerhand blir allt bättre. Jag har stått på händer mot dörr och även gjort 40 vanliga armhävningar.

Tisdag 19 januari

I dag var det ömsom snö ömsom regn

Snöfall 19 januari 2019

Här följer musik som jag lyssnade på när jag gick i mellanstadiet.

Måndag 18 januari

Dagens musiknyhet var att Phil Spector dött i sviterna av covid19 i fängelset där han på grund av att han slutligen mördade med pistolen han så länge viftat med framför näsan på personer som irriterade honom. Som musikproducent är han så odödlig det går att bli. Teddybears sjunger hans To know him is to love him 1958. Det är texten på hans fars gravsten.

***
In April 1949, Spector’s father committed suicide; on his gravestone were inscribed the words “Ben Spector. Father. Husband. To Know Him Was To Love Him”.
***

Publicerat den
Kategoriserat som Dagbok

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *